Onze merken

Oil-Rite

SMEERSYSTEMEN VAN OIL-RITE

Als ontwerper en fabrikant van smeringapparatuur sinds 1993, is Oil-Rite bekend over de hele wereld voor de prestaties van zijn producten en zijn ontwerpen van innovatieve apparatuur. Oorspronkelijk bestond zijn gamma van producten uit smeringsystemen gebruikt voor grote lagers en versnellingsbakken. Snel heeft Oil-Rite zijn gamma van producten uitgebreid door er naast smeernippels, niveaus en apparatuur voor debietcontrole aan toe te voegen.

Oil-Rite oliebusjes per punt

Wij stellen u oliebusjes per punt van het merk Oil-Rite voor. Deze oliebusjes laten toe om automatisch een vast niveau van vloeistof in een welbepaalde zone te behouden.

Verschillende modellen van Oil-Rite oliebusjes zijn beschikbaar om het beste te voldoen aan uw specifieke behoeften in industriële smering.

Oil-Rite niveau sensoren

De niveau sensoren van Oil-Rite laten de visuele waarneming van het vloeistofniveau en van de helderheid ervan toe. Ze worden vaak gebruikt op tanks en reservoirs en zijn ook bruikbaar bij hydraulische systemen voor industriële smering. Deze sensoren van Oil-Rite laten u toe om gemakkelijk een te laag oliepeil te detecteren.

Oil-Rite smeerborstels

De smeerborstels van Oil-Rite maken een efficiënte smering van de ketting mogelijk door de olie op verschillende punten in beweging te verspreiden.

Deze techniek van industriële smering vermindert wrijving, herleidt slijtage tot een minimum en voorkomt corrosie van uw materiaal. De borstels van Oil-Rite doen ook dienst als reinigingsmechanisme dat vuilophoping en oude smeermiddelen wegveegt.

Back to Top