Onze firma

Diensten

PROJECT STUDIE

In een eerste fase willen wij goed begrijpen wat u werkelijk nodig heeft. Indien nodig, begeven wij ons ter plaatse om daar alle informatie te verzamelen en u een perfect aangepast aanbod te doen. Onze kostenramingen zijn gratis

KWALITEITSMATERIAAL

Wij leveren enkel materiaal van eerste kwaliteit, aangepast aan het gebruik dat ervan u wilt maken, getest bij de fabrikant en door ons voor de uitlevering onderworpen aan een kwaliteitscontrole. Indien gewenst doen wij de pre-assemblage of de gewenste aanpassingen in onze werkplaatsen.

DESKUNDIG ONDERZOEK

Wanneer het om een installatie ter plaatse gaat, worden de werkzaamheden door gekwalificeerd personeel uitgevoerd. Zij doen dat conform onze gedetailleerde prijsopgave die op basis van het gemaakte verslag ter plaatse werd opgesteld. De werkzaamheden worden daarna volgens planning en na opening van de werf door onze verantwoordelijke inzake veiligheid uitgevoerd.

Wij waarborgen het onderhoud en de reparatie van het geleverde materiaal.

Als u het wenst, kunnen wij een diagnose van uw bestaande smeerinstallatie verwezenlijken en u onze oplossingen voorstellen die het mogelijk maken om de werking ervan te verbeteren.

STOCK

U kunt eveneens op een belangrijke voorraad van verbruiksartikelen (smeernippels, krammen, buigzame darmen, smeermiddelen, …) en van wisselstukken rekenen. De courante uitrustingen (pompen, verdelers, …) zijn eveneens beschikbaar uit voorraad. In dringende gevallen, kunnen wij direktleveringen vanuit de fabriek organiseren.

Back to Top