Producten

Speciale smeermiddelen

Wij stellen een volledige reeks van hoogtechnologische vetten voor die bestemd zijn voor de smering van mechanische onderdelen die blootgesteld worden aan zeer hoge of zeer lage temperaturen of in een atmosfeer van solventen, stoom, zout water werken.

Sommige van onze vetten, UIC gewaarborgd, beantwoorden aan de normen van de Spoorwegen.

Onze montagepasta is ontworpen om de wrijvingsfactor en de slijtage van metalen oppervlakken, onderworpen aan hoge temperaturen, te verminderen.

Onze ontvetters zijn technische veiligheidsvloeistoffen, bestemd voor de verrichtingen van ontvetting bij koude. Zij bevatten noch CFC, noch tri 111.

Wij stellen eveneens vluchtige vloeistoffen om het plakken, lassen en uiteindelijk het verven van plaatstaal toe te laten.

Teneinde aan de eisen van fabrikanten van voedingsmiddelen te voldoen en om de veiligheid van de producten en de verbruikers te garanderen, bieden wij vandaag een reeks van smeermiddelen van voedselkwaliteit (NSF-certificatie) aan.

De noodzakelijke onderhoudsproducten voor werkplaatsen zoals producten tegen vastlopen, corrosiewerende middelen, anti-kleefmiddelen voor lasbuizen, kleefmiddelen voor riemen en lekdetectie kan u ook bij ons vinden.

Wij kunnen eveneens producten leveren die voldoen aan de P.M.U.C-specificaties eigen aan atoomcentrales.

Vertegenwoordigd merk: Molydal (Catalogus)

Back to Top