Producten

Industriele smering

Bij de industriële smering, is het niet meer de krachtinspanning van de persoon die het smeermiddel onder druk aanbrengt maar wel een elektrische of pneumatische volumetrische pomp.

De industriële smering wordt vooral op de grotere productieplaatsen gebruikt. Zij maakt het mogelijk om de hoeveelheid en de druk op het smeermiddel te verhogen waarbij geen of nauwelijks inspanningen voor het personeel, belast met de smering, nodig zijn.

Het gaat om een duurdere maar meer efficiënte en beter controleerbare oplossing.

AANGEBODEN MATERIAAL

Ons uitgebreid gamma bestaat ondermeer uit een groot aantal modellen van pompen voor vaten met hun volgplaat en van pompen om op draagbare- of verrijdbare vaten of vergaarbakken te monteren.

Wij leveren ook tellers en debietmeters en een brede waaier aan toebehoren die het mogelijk maken om uw werk te vergemakkelijken en om de bescherming van uw installatie (drogers, …) te waarborgen. Wij stellen eveneens apparaten voor smering per punt voor.

Bij ons vind u eveneens één van de mooiste reeksen haspels van allerlei soort (water, lucht, olie, vet, lassing, …) en in verschillende uitvoeringen (veerhaspels, haspels met aanzetkruk, met elektrische motor of pneumatische haspels). De doorsnede van de gemonteerde darm kan bij bepaalde modellen tot zes duim gaan. Met onze haspels vermijdt men dat darmen en slangen op de bodem blijven liggen, dit vormt namelijk een groot gevaar op ongevallen.

De vertegenwoordigde merken: Alemite (Catalogus), Cox Reels (Catalogus), Oil-Rite

Back to Top