Onze firma

Over ons

Ons eerste exclusiviteitscontract voor de verdeling van smeermaterialen dateert al van 1963 en is vandaag nog steeds van kracht. U vindt in ons een ernstige en betrouwbare partner voor een duurzame handelsrelatie.

Onze firma biedt zowel oplossingen in manuele smering alsook in industriële en gecentraliseerde smering. Wij leveren ook speciale smeermiddelen en onderhoudsproducten. Wij zijn tegenwoordig in heel België en in het Groothertogdom Luxemburg.

Onze smeermiddelen, uitrustingen en installaties dragen bij tot de goede werking van het productiewerktuig van onze klanten. Dat is onze doelstelling. Een groot aantal industriëlen geven ons hun vertrouwen. Zij weten dat zij op onze ervaring en onze service kunnen rekenen.

In 2002 werd ons bedrijf dochteronderneming van Toyo Denki Industrial. Zij zijn de Japanse fabrikant van centrifugaalpompen voor het verpompen van zwaarbeladen vloeistoffen van het befaamde merk Toyo. Al jarenlang verdelen wij deze pompen in Europa, het Midden-Oosten en in Afrika.

We zijn de exclusief importeur van de ALEMITE producten voor België en Luxemburg.

We distribueren ook de producten van BIELOMATIK, DROPSA, MOLYDAL, OIL-RITE, REELCRAFT en UMETA.

Back to Top