Onze merken

Molydal

MOLYDAL INDUSTRIËLE SMEERMIDDELEN

Molydal, opgericht in 1958, is een fabrikant van industriële smeermiddelen met een hoge toegevoegde waarde. Molydal is technologisch geavanceerd en legt de nadruk op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame producten. De brede waaier van producten van Molydal, die vooral hoogtechnologische vetten en technische vloeistoffen omvat, laat ons toe om u producten aan te bieden die overeenkomen met het grootste deel van uw specifieke eisen.

Molydal hechtvet voor vochtige omgevingen

Het hechtvet 3790 van het merk Molydal is volledig onoplosbaar in koud en warm water, in zeewater en zelfs in waterdamp en zorgt voor een optimaal gebruik voor materiaal dat is ondergedompeld of blootgesteld aan slechte weersomstandigheden.

Het vet 3790 van Molydal wordt gekenmerkt door een draaiend onderdeel en een belangrijke adhesie ten opzicht van metalen. Het is uiterst bestand tegen oxidatie en beschikt over anti-roest eigenschappen en een bescherming tegen corrosie.

Airbul : lekdetector van Molydal

De lekdetector Airbul van het merk Molydal is ideaal voor het controleren van lekken in alle leidingen, reservoirs, afsluitingen, kleppen, fittingen, enz.

Deze lekdetector van Molydal kan snel en met zekerheid alle lekken van lucht en gas onder druk, hoe klein ook, opsporen.

Fillmore AL Molydal

Wij bieden u in het bijzonder de Fillmore producten van het merk Molydal aan.Het klevend smeermiddel Filmore AL in spuitbus voor kettingen kan occasioneel in contact komen met voedsel.

De Fillmore AL is waterbestendig, heeft een uitstekende hechting en kan niet geworpen of gecentrifugeerd worden door een langzame of snelle beweging. Dit product van Molydal is bijzonder geschikt voor het smeren van kettingen in zeer moeilijke omstandigheden.

Biovet van Molydal

Ons bewust van de huidige milieuproblematiek, bieden wij u het bio-afbreekbaar vet op basis van plantaardige olie en synthetische ester van het merk Molydal aan.

Dit biovet van Molydal is ideaal voor elke bescherming van materiaal in contact met gevoelige, natuurlijke omgevingen:

  • Assen van hydraulische of hydro-elektrische turbines
  • Onderhoud in bosbouw
  • Ruimtelijke Ordeningvan groen gebied
  • Landbouw
  • Maritieme industrie
  • Schepen en sluizen

Molydal vet grote snelheden en hoge temperaturen

Het vet LCH 600 van het merk Molydal is een hoogtechnologisch vet. Zijn fysische en chemische prestaties maakt het bijzonder geschikt voor langdurig gebruik bij hoge temperaturen.

Zelfs bij vochtigheid biedt het vet LCH 600 van Molydal een zeer hoge weerstand tegen mechanische arbeid.

De samenstelling op basis van specifieke additieven zorgen voor uitstekende anti-slijtage eigenschappen en weerstand tegen oxidatie, zware lasten en schokken.

Back to Top