Onze merken

DropsA

DROPSA SMERINGSYSTEMEN

Sinds 1946 produceert DropsA systemen en componenten voor de gecentraliseerde smering in de industrie. Als eerste smeringbedrijf gecertificeerd volgens ISO 9001 in Italië heeft DropsA betrouwbare en innovatieve producten ontwikkeld. De smeringsystemen van DropsA zijn ontworpen met een gemeenschappelijk doel: de winstgevendheid van uw productiviteit te maximaliseren en het best tegemoet te komen aan uw behoeften.

DropsA CannonPump

De CannonPump van het merk DropsA is een elektrische pomp klaar voor gebruik bij de systemen van dubbelvoudige en progressieve smering.

De DropsA CannonPump heeft het voordeel reeds voorzien te zijn van een retourleiding voor het vet naar het reservoir.

DropsA Bravo pomp

De Bravo pomp van het merk DropsA beschikt over vele functionaliteiten en geeft u nieuwe mogelijkheden voor uw systemen van gecentraliseerde smering.

De Bravo pomp van DropsA is uitgerust met een innovatief systeem voor beheer en regeling dat u een grotere betrouwbaarheid en een lange levensduur garandeert.

DropsA Mini-Sumo pomp

De pomp Sumo van het merk DropsA is ideaal voor alle toepassingen van dubbelvoudige en progressieve systemen.

Deze pomp van DropsA is ontworpen om alle smeersystemen met olie en vet te voeden. Met zijn twee pompmodules blijft het systeem verder werken bij maximale druk, zelfs wanneer één van de modules het laat afweten.

DropsA geleidelijke verdeler

Wij bieden u modulaire systemen van het merk DropsA aan voor de gecentraliseerde smering van uw systemen.

De modulaire elementen van DropsA garanderen u een perfecte afdichting, zelfs bij hoge druk. Deze modulaire blokken in staal laten een geleidelijke verdeling van het vet toe.

DropsA VIP5 Controller

De VIP5 Controller van het merk DropsA is ontworpen om de smering te controleren op kleine en middelgrote systemen.

3 operating modes zijn beschikbaar:

  • cyclus -modus
  • pulse-modus
  • stromingsmodus

Een maximum en minimum debiet kan worden ingesteld op de VIP5 Controller van DropsA om een effectief alarm zowel lokaal als op afstand, te voorzien.

Back to Top