Onze merken

Alemite

ALEMITE SMEERSYSTEMEN EN APPARATUUR

Sinds 1918 vertrouwen talrijke industrieën op de smeersystemen en apparatuur van het bedrijf Alemite. De internationaal vermaarde Alemite producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De smeersystemen van Alemite zijn ontworpen om het meest intensieve industrieel gebruik te weerstaan. Het is materiaal van hoge kwaliteit, betrouwbaar en veilig.

Alemite vetpistolen

Om aan de behoeften van de industrie te voldoen, bieden wij u vetpistolen van het merk Alemite aan.

Deze producten van hoogstaande kwaliteit bieden u de prestaties en de betrouwbaarheid die u verwacht. De nieuwe vetpistolen van Alemite zijn voorzien van milieuvriendelijke batterijen. Deze vetpistolen zijn duurzaam en laten u toe om uw industriële apparatuur effectief te smeren.

Alemite trolley oplossing en manuele pomp

Wij bieden u Alemite pomp-oplossingen voor manuele smering van aan beschikbaar met of zonder trolley voor transport.

De manuele smeerpompen van Alemite zijn eenvoudig in gebruik en hebben geen elektriciteit of perslucht nodig. Verschillende modellen zijn beschikbaar, afhankelijk van uw behoeften.

Alemite pneumatische pomp

De pneumatische pompen van Alemite zijn robuust, duurzaam, stil en eenvoudig in gebruik.

Verschillende mogelijkheden worden u aangeboden naargelang tot verpompbare vloeistoffen, stroming en druk.

Smeerpomp met olienevel

Wij bieden u smeersystemen met olienevel van het merk Alemite aan. Deze smeertechniek bestaat uit het gebruiken van lucht als transportmiddel voor de olie.

De lucht en de olie vermengen zich om een olienevel te vormen die uw apparatuur smeert. Deze olienevel van Alemite is bijzonder nuttig voor het smeren van lagers, tandwielen of van een systeem met hoge snelheid.

Alemite debietmeters en niveaus

Wij bieden u debietmeters en elektronische niveaus van het merk Alemite aan om nauwkeurig de verdeling van de vloeistoffen (olie, vet …) die u gebruikt, te regelen.

Deze instrumenten van Alemite zijn zowel nauwkeurig. Als, betrouwbaar en vooral veelzijdig. Ze passen op vrijwel elk type vetpistool alsook op pneumatische apparatuur.

Back to Top